Katalogu Villager 2021

Miq , kolegë  dhe partnerëtë dashur 

dhe këtë vit ne kemi bërë çmos për ta bërë punën tuaj në kopshte më të mirë, për ta bërë punën në punëtori më të lehtë, për ta bërë punën rreth shtëpisë interesante, për të ndihmuar në riparimet dhe DIY. (Bëreni vetë) Kjo është arsyeja pse ju keni përpara një katalog për sezonin 2021, kopertina e të cilit përfshin të gjitha sugjerimet, komentet dhe përvojat tuaja me pajisjet tona.

Katalogun mund ta shihni në link. 

Shperndaje postimin
public.newsSidebar
Top