Rreth Villager®

Rreth Villager®

E themeluar në vitin 2005, Villager është një prodhues dhe shpërndarës lider i veglave dhe makineris së kopshtit, me energji elektrike të dizajnuara për të përmbushur nevojat e të apasionuarve. Kombinim idizajnit , inovacionit, materialeve, standardeve të larta të cilësisë dhe përgjegjësisë sociale, së bashku me planifikimin e saktë dhe çmimet konkurruese janë arritjet dhe përparësitë tona kryesore që na dallojnë nga konkurrenca.

Misioni ynë është të krijojmë "vlerë për paratë" më të mirë - duke krijuar produktet më të mira të kopshtit dhe mjeteve elektrike për përdorim të gjerë, të cilat janë të përballueshme dhe ofrojnë vlera të jashtëzakonshme.Vizioni ynë - Villager përpiqet të bëhet një nga liderët në Evropën Lindore, si dhe zgjedhja e parë e hobisteve, zejtarëve dhe fermerëve. Aty ku cilësia dhe çmimi janë prioritete, aty do të na gjeni.

Synimi ynë - T'ua bëjmë jetën njerëzve më të lehtë dhe më të pasur duke u ofruar atyre produkte cilësore që janë lehtësisht të disponueshme dhe që plotësojnë në mënyrë efektive nevojat e tyre.

Fakte dhe shifra të Villager®

Themeluar: 2005

Vendndodhja: Selia zyrtare e Villager-it ndodhet në Slloveni (BE).

Performanca financiare - një rrugë e qëndrueshme rritjeje

Villageri karakterizohet me stabilitet financiar dhe rritje të vazhdueshme financiare vit pas viti.

 

Burimet Njerëzore

Suksesi i Villager nxitet nga një ekip i përkushtuar prej 117 individësh, të cilët sjellin ekspertizën e tyre dhe angazhimin e palëkundur në çdo aspekt të operacioneve të kompanisë..

Gama e produkteve

Gama e produkteve Villager përfshin një përzgjedhje të gjerë prej mbi 300 lloje të ndryshme produktesh, duke përmbushur nevojat dhe preferencat e ndryshme të klientëve tanë të çmuar.

 

Suksesi në shitje

Villager ka bërë një arritje mbresëlënëse në shitje me mbi 2.5 milionë makina të shitura deri në vitin 2022, duke përjashtuar veglat e dorës dhe aksesorët. Kjo arritje është një dëshmi e kënaqësisë dhe besimit të klientëve tanë në markën tonë. Ne jemi mirënjohës për mbështetjen e tyre të vazhdueshme, e cila na motivon të përmbushim dhe tejkalojmë vazhdimisht pritjet e tyre në ofrimin e veglave elektrike të të kopshtit.

 

Cilësi dhe inovacion

Në Villager, ne besojmë në vendosjen e standardeve për cilësinë dhe inovacionin. Ekipi ynë i përkushtuar i kërkimit dhe zhvillimit po i shtyn vazhdimisht kufijtë, duke siguruar që çdo produkt të pasqyrojë teknologjinë më të fundit, dizajnin ergonomik dhe performancën superiore. Me një fokus të veçantë në mjeshtëri dhe qëndrueshmëri, ne përpiqemi të tejkalojmë pritshmëritë e klientëve tanë.

E themeluar në vitin 2005, Villager është një prodhues dhe shpërndarës lider i veglave dhe makineris së kopshtit, me energji elektrike të dizajnuara për të përmbushur nevojat e të apasionuarve. Kombinim idizajnit , inovacionit, materialeve, standardeve të larta të cilësisë dhe përgjegjësisë sociale, së bashku me planifikimin e saktë dhe çmimet konkurruese janë arritjet dhe përparësitë tona kryesore që na dallojnë nga konkurrenca.

Misioni ynë është të krijojmë "vlerë për paratë" më të mirë - duke krijuar produktet më të mira të kopshtit dhe mjeteve elektrike për përdorim të gjerë, të cilat janë të përballueshme dhe ofrojnë vlera të jashtëzakonshme.Vizioni ynë - Villager përpiqet të bëhet një nga liderët në Evropën Lindore, si dhe zgjedhja e parë e hobisteve, zejtarëve dhe fermerëve. Aty ku cilësia dhe çmimi janë prioritete, aty do të na gjeni.

Synimi ynë - T'ua bëjmë jetën njerëzve më të lehtë dhe më të pasur duke u ofruar atyre produkte cilësore që janë lehtësisht të disponueshme dhe që plotësojnë në mënyrë efektive nevojat e tyre.

Fakte dhe shifra të Villager®

Themeluar: 2005

Vendndodhja: Selia zyrtare e Villager-it ndodhet në Slloveni (BE).

Performanca financiare - një rrugë e qëndrueshme rritjeje

Villageri karakterizohet me stabilitet financiar dhe rritje të vazhdueshme financiare vit pas viti.

 

Burimet Njerëzore

Suksesi i Villager nxitet nga një ekip i përkushtuar prej 117 individësh, të cilët sjellin ekspertizën e tyre dhe angazhimin e palëkundur në çdo aspekt të operacioneve të kompanisë..

Gama e produkteve

Gama e produkteve Villager përfshin një përzgjedhje të gjerë prej mbi 300 lloje të ndryshme produktesh, duke përmbushur nevojat dhe preferencat e ndryshme të klientëve tanë të çmuar.

 

Suksesi në shitje

Villager ka bërë një arritje mbresëlënëse në shitje me mbi 2.5 milionë makina të shitura deri në vitin 2022, duke përjashtuar veglat e dorës dhe aksesorët. Kjo arritje është një dëshmi e kënaqësisë dhe besimit të klientëve tanë në markën tonë. Ne jemi mirënjohës për mbështetjen e tyre të vazhdueshme, e cila na motivon të përmbushim dhe tejkalojmë vazhdimisht pritjet e tyre në ofrimin e veglave elektrike të të kopshtit.

 

Cilësi dhe inovacion

Në Villager, ne besojmë në vendosjen e standardeve për cilësinë dhe inovacionin. Ekipi ynë i përkushtuar i kërkimit dhe zhvillimit po i shtyn vazhdimisht kufijtë, duke siguruar që çdo produkt të pasqyrojë teknologjinë më të fundit, dizajnin ergonomik dhe performancën superiore. Me një fokus të veçantë në mjeshtëri dhe qëndrueshmëri, ne përpiqemi të tejkalojmë pritshmëritë e klientëve tanë.

 

Historia e Villager –it

           

            

një trashëgimi suksesi dhe inovacioni

• Themeluar në vitin 2005

Villager® ka nisur një udhëtim të jashtëzakonshëm që përfshin gati dy dekada, i shënuar nga momente të rëndësishme dhe një kërkim i pandalshëm i përsosmërisë në industrinë e pajisjeve të kopshtit dhe mjeteve elektrike.

• 2007: Zgjerimi i horizontit

Në vitin 2007, Villager® ndërmori hapin e guximshëm për të hyrë në kategorinë e mjeteve elektrike, duke zgjeruar gamën e produkteve për të përmbushur nevojat në rritje të klientëve që kërkojnë mjete të besueshme dhe me performancë të lartë.

• 2010: Pushtimi i tregjeve të reja

Duke njohur potencialin e jashtëzakonshëm të tregut evropian, Villager® fillon operacionet e shitjes në Bashkimin Evropian, duke i shërbyer një audiencë më të gjerë dhe duke krijuar një bazë të fortë në rajon.

• 2011: Shpallja e inovacionit – Villager Black Edition

I nxitur nga pasioni për inovacion, Villager® ka prezantuar koleksionin e njohur Villager Black Edition, një linjë produktesh të dalluara që mishëron stilin dhe funksionalitetin, duke pushtuar elitën.

• 2014: Zgjerimi i shtrirjes

Në vitin 2014, Villager® bëri një hap të rëndësishëm përpara duke krijuar një kompani të re në Slloveni, duke forcuar angazhimin e saj për rritje dhe shërbim më të mirë ndaj klientit me efikasitet të shtuar dhe ekspertizë të lokalizuar.

• 2015: Fillon procesi i prodhimit OEM (Prodhuesi origjinal i pajisjeve).

Duke njohur kërkesën për produkte të cilësisë premium, Villager® ka hyrë në prodhimin OEM, duke bashkëpunuar me liderët e industrisë për të ofruar mjete të jashtëzakonshme që plotësojnë standardet kërkuese të profesionistëve dhe entuziastëve.

• 2016: Villager Store™ - Destinacioni për veglat

Për t'u ofruar klientëve një përvojë blerjeje pa probleme, Villager® lançoi Villager Store™.

• 2017: Villager Challenge™

E përkushtuar ndaj edukimit të aftësive dhe inovacionit, Villager® ka prezantuar Sfidën e shumëpritur të Villager Challenge™, një platformë që inkurajon artizanët dhe hobiistët të shfaqin ekspertizën dhe krijimtarinë e tyre në garat dhe ngjarjet emocionuese.

• 2018: Teknologjia e baterisë - FUSE™

Në krye të përparimeve teknologjike, Villager® prezantoi linjën FUSE™ të produkteve të baterive, duke shfrytëzuar fuqinë e inovacionit të fundit për të ofruar performancë të besueshme dhe komoditet të përmirësuar të përdoruesit.

• 2019: Zgjerimi i biznesit - Villager Romania SRL

Duke vazhduar të zgjerojë praninë e tij globale, Villager® themeloi Villager Romania SRL, duke forcuar më tej angazhimin e saj për përsosmëri në Rumani dhe duke nxitur marrëdhënie të forta me klientët në rajon.

Villager® ka vendosur të investojë në mjetet e baterive të gjeneratës së re dhe të zhvillojë funksione të avancuara për tregun, të cilat do të ndjekin zhvillimin e Industry 4.0.

2020: Blerja strategjike - Semenarna doo Slloveni

Në vitin 2020, Villager® forcoi pozicionin e saj në treg duke marrë përsipër Semenarna doo Slloveni. Kjo lëvizje strategjike përmirësoi ofertën Villager® dhe forcoi pozicionin tonë si ofrues gjithëpërfshirës i zgjidhjeve të kopshtit. • 2021: Villager Online: Burimi juaj më i mirë për mjetet me cilësi të lartë

Villager ka lançuar dyqanin e tij të tregtisë elektronike, duke u ofruar klientëve akses të përshtatshëm në internet në paisjet e kopshtit dhe veglave   elektrike me cilësi të lartë.

• 2022: Pushtimi i tregjeve të reja - Villager-Tools Hungary Kft

Duke vazhduar zgjerimin e biznesit të tij, Villager® themeloi Villager-Tools Hungary Kft në Hungari, me synimin për të sjellë mjetet dhe shërbimet e tij të jashtëzakonshme në një bazë më të gjerë klientësh.

 

Portofoli i Villager

Në Villager®, ne jemi të përkushtuar për të përmirësuar shtëpitë dhe kopshtet. Produktet tona të krijuara me kujdes janë krijuar për të ofruar performancë të qëndrueshme, duke i lejuar klientët tanë të kujdesen me lehtësi për kopshtet e tyre. Me një gamë të larmishme veglash kopshtesh dhe elektrike, ne ofrojmë zgjidhjet perfekte për përmirësimin dhe zbukurimin e hapësirave të jashtme. Besoni në Villager® për t'ju ofruar mjetet me cilësi të lartë dhe afatgjatë që ju nevojiten për të krijuar një mjedis të suksesshëm dhe tërheqës.

 

Katër grupe produktesh:

Villager® ofron një gamë të gjerë produktesh të organizuara në katër grupe:

1. FUSE™: Mjete inovative me bateri për performancë dhe komoditet të besueshëm.

2. Veglat e kopshtit: Mjete të përpunuara me përpikëri për kopshtarinë pa mundim dhe mirëmbajtjen e jashtme.

3. Veglat e energjisë elektrike: Mjete të forta për të apasionuarit dhe profesionistët e DIY, duke ofruar saktësi dhe fuqi.

4. Veglat e dorës: Mjete të qëndrueshme dhe të sakta për projekte DIY dhe detyra profesionale.

 

Vlerat tona

Në Villager®, ne vlerësojmë një sërë vlerash tona thelbësore që udhëheqin veprimet tona dhe formojnë kulturën e kompanisë sonë:

• Përqendrohuni te përdoruesi

• Orientimi drejt rezultateve

• Fryma sipërmarrëse

• Mjedis pozitiv pune

• Përkushtimi ndaj cilësisë

• Përsosmëri operative

Këto vlera thelbësore shërbejnë si themeli i kompanisë sonë, duke udhëhequr vendimet dhe veprimet tona ndërsa ne përpiqemi të ndikojmë pozitivisht te klientët tanë, punonjësit dhe komunitetet të cilave u shërbejmë.

 

Strategjia

• Rritje fitimprurëse dhe e qëndrueshme

• Forcimi i pozicionit në tregjet ekzistuese

• Zgjerimi në tregje të reja

 

Strategjia e markës

• Mbulon të gjithë segmentin brenda kategorisë së produktit.

• Fokusohet në kategoritë e produkteve me qarkullim i lartë..

• Vlera e shkëlqyer për paratë.

Në Villager®, produktet, vlerat, strategjia dhe qasja e etiketës private pasqyrojnë angazhimin tonë për përsosmëri dhe kënaqësinë e klientit. Ne vazhdimisht përpiqemi të ofrojmë zgjidhje inovative që përmirësojnë jetën e klientëve tanë.

 

R&D (Kërkim dhe Zhvillim)

Kërkimi dhe zhvillimi është avantazhi kryesor konkurrues që e ka kthyer Villager në një nga markat kryesore të veglave të kopshtit dhe veglave elektrike në Evropë. Ne jemi vazhdimisht të përkushtuar ndaj zhvillimit dhe inovacionit dhe investojmë në kërkime dhe zhvillim në një nivel të lartë. Ne zbatojmë strategjitë më efektive për zhvillimin e produktit të ri (testimi dhe dizajni i produktit - prototipizim - kontrolli dhe testimi i cilësisë prodhimi i prototipeve pilot - kontrolli dhe testimi përfundimtar i cilësisë), i cili na lejon të arrijmë dizajn dhe zhvillim fleksibël të pjesëve.

 

Produktet Villager®

Produktet Villager janë projektuar, testuar dhe përzgjedhur për të përmbushur direktivat dhe standardet evropiane të KE-së. Produktet tona karakterizohen nga cilësia e lartë, dizajn modern, besueshmëri, inovacion, siguri dhe përballueshmëri. Përzgjedhja e produkteve Villager përfshin vegla kopshti dhe shtëpiake të zgjedhura me kujdes, të testuara në kushte reale që plotësojnë standardet më të larta të besueshmërisë. Ne ofrojmë gjithashtu pajisje shtesë të përshtatshme për përdorimin e tyre të sigurt. Përvoja e plotë e markës Villager përfshin shërbimet pas blerjes; pjesë këmbimi; mbështetje teknike dhe servisim. Ne në Villager Company kujdesemi për klientët tanë dhe kërkesat e tyre globale, rajonale ose lokale. Kudo që të jeni, pranë jush është një zyrë e Villager,it që mund t'ju ofrojë konsulencë të specializuar.

 

Pjesë këmbimi

Pjesët tona rezervë origjinale janë zhvilluar së bashku me makinat Villager, që do të thotë se ato plotësojnë të njëjtat kritere dhe testohen në të njëjtën mënyrë si pjesët e prodhimit. Në këtë mënyrë sigurohet toleranca dhe performanca marxhinale e karakteristikave që duhet të plotësohen, si dhe përputhshmëria e makinerive dhe pjesëve të këmbimit. Pjesët e këmbimit janë të disponueshme edhe pasi prodhimi i një makinerie të caktuar është ndërprerë, kështu që ju mund të vazhdoni lehtësisht të përdorni të njëjtën makinë për vite me rradhë. Një rrjet global efikas me një sistem logjistik të fortë siguron dërgesë të shpejtë dhe të sigurt në rajon, brenda 24 orëve pas vendosjes së porosisë. Pjesët e shërbimit mund të jenë pjesë e Marrëveshjes së Shërbimit ose mund të porositen direkt nga qendra jonë e shërbimit.

 

Rrjeti i shërbimit

Cilësia e produktit përcaktohet sipas një numri parametrash të ndryshëm. Një prej tyre është mundësia e servisimit të produktit gjatë dhe pas periudhës së garancionit, si dhe mundësia e blerjes së pjesëve rezervë origjinale. Ofruesit e autorizuar të shërbimit kanë përvojën dhe njohuritë e nevojshme për të zgjidhur në mënyrë efektive një gamë të gjerë problemesh. Rrjeti i shërbimit Villager po zgjerohet dhe përmirësohet vazhdimisht për të kënaqur klientët tanë. Ofruesit e shërbimeve Villager riparojnë makineritë tuaja dhe furnizojnë pjesë këmbimi, në mënyrë që të keni gjithçka në një vend. Për një listë të plotë të qendrave të shërbimit, kontrolloni listën e Rrjeteve të Shërbimit ose gjeni qendrën më të afërt të shërbimit duke ndjekur tre hapa të thjeshtë nga aplikacioni më poshtë.

 

Villager ® dhe tregjet globale

Villager kryen aktivitete të personalizuara të marketingut dhe aksesit në treg, si dhe një sërë programesh dhe aktivitetesh në mbarë botën, të përshtatura për çdo treg dhe kanal shpërndarjeje të veçantë.

Ne vazhdojmë të shfrytëzojmë pikat tona të forta kryesore në inovacion, teknologji dhe ekspertizë rregullatore, duke arritur në të njëjtën kohë sinergji reciproke midis prodhimit, kërkimit dhe shitjeve.

Produktet tona shiten nga shitës me shumicë, shpërndarës, zinxhirë shitjesh, dyqane të specializuara.

 

Villager® International

Shpërndarësit tanë ndërkombëtarë i dorëzojnë produktet shitësve me pakicë. Ata bashkëpunojnë në mënyrë efektive me ne, kuptojnë qëllimet tona strategjike dhe kulturën e kompanisë sonë dhe mbajnë marrëdhënie të ngushta biznesi me kontaktet e tyre lokale. Ekipet tona punojnë pa u lodhur për të identifikuar produktet më të mira për klientët tanë. Ata i realizojnë aktivitetet e tyre në treg përmes konceptit të tregtisë së Villager. Besimi brenda rrjetit të tyre tregtar garantohet nga partneriteti i përbashkët, përkushtimi ndaj shërbimit të jashtëzakonshëm dhe kujdesi për çdo klient individual. Tregtarët janë ekspertë të arsimuar në fushat e tyre që kuptojnë më së miri kërkesat dhe nevojat e një makinerie të caktuar dhe për këtë arsye gjejnë zgjidhjen më të mirë për ju. Në këtë mënyrë, ne ju ofrojmë, ndër të tjera, kontroll shtesë mbi vendosjen e produktit, ekspozim të shkëlqyer të produktit dhe shërbime profesionale.

 

Villager ® marketing

• TV

• Radio

• Reklamat në natyrë – tabela, fletushka, reklama në rrugë, reklama në trafik (autobusë, taksi)

• Qasje profesionale ndaj marketingut dixhital - Meta, Google, LinkedIn, Viber, Newsletters

• Printo - katalogë, fletëpalosje, gazeta, revista

• Reklamim në pikën e shitjes

• Marketingu i përmbajtjes përmes rrjeteve sociale dhe blogjeve

• Sponsorizimet dhe përgjegjësia sociale

 

Prezantimi i:

 

• Villager® e-support - Platformë e re për komunikim B2B dhe portal për mbështetjen e marketingut

• Villager Store™ - dyqan konceptesh me një kombinim të linjave të produkteve dhe markave të cilësisë së lartë. Villager Store™ përfaqëson një interpretim modern të blerjeve të trazuara dhe besnikërisë së klientit.

• Villager Challenge™ - filloi për qëllime edukimi, prezantimi dhe konkurrimi miqësor për të gjithë dashamirët e makinave dhe veglave t Villager.

• Villager Demo – prezantime dhe demonstrime të produkteve të Villager.

Top