BC 2320 trimer për bari

        1      

Specifikimi

Karakteristikat Shtoje në krahasim
Kategori Trimer me bateri
Lloji i motorit Motor elektrik me kolektor
Tensioni 18 V
Nr. i rrotull. 10000 rpm
Gjerësia e kos. 230 mm
Lloji i parmakut Teleskopik
Pesha 2 kg
Autonomia me bateri të plotë 1,5 Ah 25 min.
Autonomia me bateri të plotë 2 Ah 35 min.
Autonomia me bateri të plotë 3 Ah 55 min.
Autonomia me bateri të plotë 4 Ah 70 min.

Përshkrimi

Fuse BC 2320 është një modeli themelor i prersit të barit. është ideal për mirëmbajtjen e terreneve me bar ku nuk mund të bëhet kositja me kositës klasike.

Përmban:

 • BC 2320 mjeti

Shënim:

 • Pajisja vjen pa ngarkues dhe bateri.

Produktet tjera nga kategoria

Top