VBS 16 Li spërkatëse me bateri

        1      

Specifikimi

Karakteristikat Shtoje në krahasim
Kategori Spërkatëse me bateri
Lloji i baterisë Li-ion, 12V, 8Ah
Bateri autonome 360 min.
Koha e karikimit 5 - 6h
Presioni i punës 2.7 - 4 bar
Gjuajtja 3 m
Kapaciteti i rezervarit 16 l
Pesha 5.9 kg

Përshkrimi

Pajisjet:

 • Vazhduse teleskopike (120 cm)
 • Injektor konik dhe injektor i dyfisht

 

Produktet tjera nga kategoria

Top