1            

Specifikimi

Karakteristikat Shtoje në krahasim
Kategori Startuesit dhe karikuesi
Ngarkesa 180W / 310W
Tensioni i punës 230 V~50 Hz
Tensioni i ngarkimit 12V / 24V
Programi i mbushjes 2
Rryma maksimale e karikimit 14 A
Rryma e karikimit të vazhdueshëm 10 A
Kapaciteti karikimi 60 Ah - 150 Ah
Pesha 8.5 kg

Përshkrimi

Pajisjet:

  • Pinca per mbushje
  • Siguresa rezerv

 

Produktet tjera nga kategoria

Top