1            

Specifikimi

Karakteristikat Shtoje në krahasim
Kategori Startuesit dhe karikuesi
Ngarkesa 75 W
Tensioni i punës 230 V~50 Hz
Tensioni i ngarkimit 6V / 12V
Programi i mbushjes 2
Rryma maksimale e karikimit 5 A
Rryma e karikimit të vazhdueshëm 5 A
Kapaciteti karikimi 20 Ah - 75 Ah
Rryma nominale e daljes 6V 3.5 kg

Përshkrimi

Pajisjet:

  • Pinca per mbushje
  • Siguresa rezerv

 

Produktet tjera nga kategoria

Top