VCSB 12S Karikues dhe startus

        1      

Specifikimi

Karakteristikat Shtoje në krahasim
Kategori Startuesit dhe karikuesi
Tensioni fillestar 12 V
Ngarkesa 350 W
Rryma maksimale e fillimit 75 A
Tensioni i punës 230 V~50 Hz
Tensioni i ngarkimit 6V / 12V
Programi i mbushjes 2
Rryma maksimale e karikimit 12 A
Rryma e karikimit të vazhdueshëm 2 A
Kapaciteti karikimi 20Ah - 120Ah / 4Ah - 30Ah
Rryma nominale e daljes 6V 7.5 kg

Përshkrimi

Pajisjet:

 • Pincë për mbushje dhe startim

Produktet tjera nga kategoria

Top