VGS 3011 PE sharrë motorike

        1      

Specifikimi

Karakteristikat Shtoje në krahasim
Kategori Sharra motorike
Motori Benzinë
Fuqia e motorit 1.0 kW (12000 rpm)
Lloji i motorit Villager 2 taktësh, 28.5 cm³
Shpata Villager, 1/4, 1.3 mm, 32 dhëmbë
Gjatësia e udhëzuesit 300 mm
Rezervuarii i karburantit 210 ml
Rezervuari i vajit 200 ml
Pesha 3.4 kg

Përshkrimi

Funksione:

 • Sistemi anti-dridhje
 • Super Start
 • Prerje e drejtë dhe precize
 • Pomp për start


 

 Produktet tjera nga kategoria

Top