Villy 2020 E kositëse me bateri

        1      

Specifikimi

Karakteristikat Shtoje në krahasim
Kategori Kositëset me bateri
Motori Akumulator
Lloji i baterisë Fuse, 18 V Li-ion
Lloji i motorit Induksion motor pa brusha
Tensioni 18 V
Gjerësia e kos. 330 mm
Siperfaqja e kos. 300 m²
Lartësia e kos. 25 - 75 mm (6 nivele, qendrore)
Vëllimi i mbledhësit 30 l
Ngasjes Duke shtyrë
Pesha 13.2 kg
Autonomia me bateri të plotë 1,5 Ah Sipërfaqja e kositur në m² - 100
Autonomia me bateri të plotë 2 Ah Sipërfaqja e kositur në m² - 150
Autonomia me bateri të plotë 3 Ah Sipërfaqja e kositur në m² - 200
Autonomia me bateri të plotë 4 Ah Sipërfaqja e kositur në m² - 300

Përshkrimi

Fuse Villy 2020 është një kositëse e dedikuar për kositjen e lëndinave për sipërfaqe deri në 300 m².

Shënim:

 • Pajisja vjen me një karikues dhe bateri.

Përmban:

 • Villy 2020 E
 • Bateri 2Ah
 • Karikues 1.65AProduktet tjera nga kategoria

Top