VLN 3420 kaçavid me goditje

        8      

Specifikimi

Karakteristikat Shtoje në krahasim
Kategori Kaçavid me goditje me bateri
Lloji i baterisë Fuse 18 V, Li-ion
Lloji i motorit Motor elektrik me kolektor
Rrot. moment. 180 Nm
Pranimi ¼” Hex
Nr. i rrotull. 0 - 2800 rpm
Nr.i goditjeve 0 - 3600 ipm
Pesha 1.7 kg
Autonomia me bateri të plotë 1,5 Ah Numri i vidave në dru 6 mm × 60 mm - 120
Autonomia me bateri të plotë 2 Ah Numri i vidave në dru 6 mm × 60 mm - 150
Autonomia me bateri të plotë 3 Ah Numri i vidave në dru 6 mm × 60 mm - 220
Autonomia me bateri të plotë 4 Ah Numri i vidave në dru 6 mm × 60 mm - 300

Përshkrimi

VLN 3420 është kaçvid me goditje e nivelit filestar.Kompakte dhe më e lehtë se kaçavida standarde dhe karrotulime më të larta.

Shënim:

 • Pajisja dorëzohet pa ngarkues dhe bateri.Produktet tjera nga kategoria

Top