VLP 5320 kaçavid me goditje

        1      

Specifikimi

Karakteristikat Shtoje në krahasim
Kategori Kaçavid me goditje me bateri
Lloji i baterisë Fuse 18 V, Li-ion
Lloji i motorit Induksion motor pa brusha
Rrot. moment. 250 Nm
Pranimi ½” katrorë
Nr. i rrotull. 0 - 2200 rpm
Nr.i goditjeve 0 - 3300 ipm
Pesha 1.7 kg
Autonomia me bateri të plotë 1,5 Ah Numri i vidave M22 -120
Autonomia me bateri të plotë 2 Ah Numri i vidave M22 -165
Autonomia me bateri të plotë 3 Ah Numri i vidave M22 -250
Autonomia me bateri të plotë 4 Ah Numri i vidave M22 -330

Përshkrimi

Fuse VLP 5320 është e pajisur me motor pa brusha. I projektuar për tju ofruar rrotullime të mdha deri në (250Nm).

Shënim:

 • Pajisja dorëzohet pa ngarkues dhe bateri.

 

Produktet tjera nga kategoria

Top