VLP 5420 kaçavid me goditje

        1      

Specifikimi

Karakteristikat Shtoje në krahasim
Kategori Kaçavid me goditje me bateri
Lloji i baterisë Fuse 18 V, Li-ion
Lloji i motorit Induksion motor pa brusha
Rrot. moment. 180 Nm
Pranimi ¼” Hex
Nr. i rrotull. 0 - 2200 rpm
Nr.i goditjeve 0 - 3300 ipm
Pesha 1.7 kg
Autonomia me bateri të plotë 1,5 Ah Numri i vidave në dru 6 mm × 60 mm - 140
Autonomia me bateri të plotë 2 Ah Numri i vidave në dru 6 mm × 60 mm - 180
Autonomia me bateri të plotë 3 Ah Numri i vidave në dru 6 mm × 60 mm - 270
Autonomia me bateri të plotë 4 Ah Numri i vidave në dru 6 mm × 60 mm - 360

Përshkrimi

Fuse VLP 5420 është një kaçavidë me bateri pajisur me motor pa brusha. Projektuar për të siguruar një fuçi mesatare të rrotullimeve.

Shënim:

 • Pajisja dorëzohet pa ngarkues dhe bateri.

 Produktet tjera nga kategoria

Top