VPC 250 S prerëse motorike

        1      

Specifikimi

Karakteristikat Shtoje në krahasim
Kategori Pretsit
Lloji i motorit Villager VGR 250 H, 212 cm³
4.1 kW (3600 rpm)
Kapacitetei i prerësit qendror 12 mm
Kapacitetei i prerësit anësorë 76 mm
Kapaciteti i rezervarit 3.6 l
Pesha 84 kg

Përshkrimi

Funksione:

 • Ndërtim i fuqishëm
 • Levë transporti dhe kontrolli

 

Produktet tjera nga kategoria

Top