1      

Specifikimi

Karakteristikat Shtoje në krahasim
Kategori Pastrues multifunksional
Lloji i motorit Villager, 173 cm³, 3.6 kW (3600 rpm)
Gjerësia e punës 1000 mm
Lloji ngasjes Vetëlëvizëse
Transmision Rripa klasik dhe disqe fërkimi
Shpejtësi (përpara / mbrapa) 3/1
Pesha 79 kg

Përshkrimi

Funksione:

 • Pastrues
 • Mbledhës (opsionale)
 • Pllug për borës (opsionale)
 • Rregullimi i lartësisë
 • Rregullimi i këndit

Produktet tjera nga kategoria

Top