VST 120 pastrues bore

        1      

Specifikimi

Karakteristikat Shtoje në krahasim
Kategori Pastrues bore
Lloji i motorit Loncin, 4-taktësh, 375 cm³, 7.8 kW (3600 rpm)
Gjerësia e punës 870 mm
Thellësia e punës 510 mm
Gjuajtja 5 - 15 m
Transmision Disqe fërkimi i diferencijal
Shpejtësi (përpara / mbrapa) 6/2
Pesha 136 kg

Përshkrimi

Funksione:

 • Rregulimi i këndit dhe gjajtjes
 • Startues elektrik
 • Dorezë ngrohëse
 • Drita LED

 

Produktet tjera nga kategoria

Top