VST 70 pastrues bore

        1      

Specifikimi

Karakteristikat Shtoje në krahasim
Kategori Pastrues bore
Lloji i motorit Loncin, 4-taktësh, 212 cm³, 4.4 kW (3600 rpm)
Gjerësia e punës 660 mm
Thellësia e punës 510 mm
Gjuajtja 5 - 11 m
Transmision Disqe fërkimi
Shpejtësi (përpara / mbrapa) 6/2
Pesha 88 kg

Përshkrimi

Funksione:

 • Rregulimi i këndit dhe gjajtjes
 • Startues elektrik
 • Dorezë ngrohëse
 • Drita LED

 

 

Produktet tjera nga kategoria

Top